Aito olo

Heippa!

Olen Miia Aitta-aho, ammatiltani personal trainer ja ravintovalmentaja.

Aito olo yritykseni nimenä kertoo paljon tyylistäni valmentaa personal trainer -ja ravintovalmennus-asiakkaitani. Haluan ihmisille aitoa oloa henkisesti sekä fyysisesti. Valmennuksissa otan huomioon tarkoin terveydelliset asiat, elämäntilanteen sekä asiakkaan kuntotason, jotta tavoitteeseen pääseminen on mahdollista. Valmennukset ovat näin ollen hyvin yksilöllisiä ja räätälöidään jokaisen asiakkaan tarpeita ajatellen.

Olen koulutukseltani lähihoitaja, koulutettu personal trainer ja ravintovalmentaja (Trainer 4 You), kahvakuula-ohjaaja (T4Y) sekä olen käynyt läpi lukuisia muita koulutuksia mm. voimasta ja lihasmassasta sekä NLP-ajattelusta (Neuro-lingvistinen prosessointi). Työskentelen valmennuksen ohella Kuntokeskus Liikussa Jyväskylässä ja minulla on myös keltainen vyö kickboxingista.

Minulla on omakohtaista kokemusta kilpirauhasen vajaatoiminnasta, fibromyalgiasta, väsymysoireyhtymästä sekä selkäsairauksista kuntoutumisen, liikunnan ja ravinnon suhteen.

Ennen koulutukseen lähtemistä, olin jo pitkään haaveillut liikunta-alasta ammattina. Lopulta minulla meni entisessä työssäni selkä, tuli välilevynpullistumaa, kysta välilevyssä sekä hermovaurio jalkaan, joten uudelleen koulutus oli edessä. Fysiatrian polilta ehdotettiin liikunta-alalle lähtemistä, sillä se helpottaisi oireita ja vihdoin tämän kannustamana uskalsin ryhtyä muutokseen. En ole katunut hetkeäkään ja tuntuu että olen nyt tekemässä juuri sitä mistä nautin.

Liikunnassa motivaationi on ollut lapsuudesta saakka hyvä ja terveellinen olo. Sama asia motivoi myös tässä ammatissa sekä halu auttaa muita, jotta he saavat energisemmän arjen, hyvän olon sekä sitä kautta terveen ja terveellisen elämän.

Terveellinen elämä on elämän tapa. Se ei tule hetkessä ja sen haluan myös sen asiakkailleni opettaa. Kun tehdään tarpeeksi toistoja, siitä tulee tapa. Se on myös yksi syy miksi teen pidempiä valmennuksia, en vain muutaman kerran tapaamisia. Myös hyvä ja energinen olo motivoi terveelliseen elämään.

Parasta työssäni on ehdottomasti tyytyväiset asiakkaat, joiden kanssa on päästy tavoitteeseen. Tavoite voi olla jopa oivallus siinä matkan varrella. Hyvät yöunet, energisempi olo, polvikivun poissaanti tai jokin muu voi nousta tärkeämmäksi valmennuksen aikana kuin itse alunperin annettu tavoite.

Teen tätä työtä suurella sydämellä ja omana itsenäni.

Seuraathan minua jo Facebookissa sekä Instagramissa? Janakan koulun jumppiin löytyy myös oma ryhmänsä, klikkaa itsesi sinne mukaan!

Tallenna

Tallenna

Tallenna