Omat unelmat ja niitä kohti meneminen. Miten se sitten on mahdollista?

Omat unelmat ja niitä kohti meneminen. Miten se sitten on mahdollista?

 

Jokaisella varmasti on unelmia. Isoja ja pieniä. Osa voi olla niin korkealentoisen tuntuista, ettei usko niitä koskaan saavuttavan mutta jos ne pitää koko ajan mielessä, uskon että niitä kohti alkaa elämään vaistomaisesti.

Valmennettavien kanssa me mietitään alussa aina tavoitteet. Valmennuksen edetessä niitä kysyn uudestaan koska monesti ne tavoitteet jotka ollaan alussa tehty, on saanut uutta perspektiiviä tai ne ovat muuttunut täysin mutta ilman tavoitetta ei oikein päästä mihinkään suuntaan.

tapahtumat aito olo

Tavoitteiden ja unelmien saavuttamiseen tarvitaan oikeasti halua ja aikaa. Miten se sitten on mahdollista? Uskon siihen, että jos oikein jotain haluat, sinä löydät sen ajan sen tavoitteen saavuttamiseksi. Jos taas et löydä aikaa tavoitteellesi, pitää miettiä onko tavoite liian suuri tai haluatko oikeasti sitä?

On hyvä tehdä iso tavoite mutta myös sen alapuolelle laatia välitavoitteet joita kohti mennä. Silloin ison tavoitteen saavuttaminen on huomattavasti helpompaa.

Jos vaikka ajatellaan painon pudotusta ja tavoite on pudottaa 20 kiloa. Tee 3 kuukauden välitavoitteet ja mene askel kerrallaan niitä kohti. On myös hyvä miettiä, että mitä sitten, jos esteitä tulee matkanvarrelle, joustanko tavoitteen saavuttamisessa vai siirränkö päätavoitteen aikaa eteenpäin? Esteitä tulee aivan varmasti, oli se sitten se painonpudotus tai jokin muu päätavoite. Jos asian on kuitenkin jo miettinyt etukäteen, on se helpompi hyväksy ja sen jälkeen voi taas jatkaa matkaa.

  1. Tee yksi päätavoite ja muutama välitavoite
  2. Raivaa sille kalenterista tilaa.
  3. Mieti etukäteen mahdollinen este, esim. sairastuminen ja ajattele kaataako se tavoitteeseen pääsemisen?
  4. Jatka kohti tavoitetta

aito_olo_punttikuva%d bloggers like this: