Palvelut

Personal trainer-palvelut

Personal trainer pitkiin paketteihin kuuluu 3 tapaamista kuukaudessa. Voit valita joko neljän kuukauden, kuuden kuukauden tai 12 kuukauden valmennuksen.  Oli tavoitteenasi painonpudotus, lihasmassan kasvattaminen, voimanhankinta tai vaikka kiinteytys, menemme aina kokonaisvaltainen hyvinvointi edellä. Personal trainer-paketit sisältävät ravintovalmennuksen, treeniohjelmat, kuntosaliohjauksen sekä kehonhuollon. Kertakortit ovat suunnattu esimerkiksi vuorotyölaisille tai sitten asiakkaille jotka haluavat varmistaa vaikka tekniikat kuntosalilla kuntoon.

 

Pidemmät valmennukset

12 kk- paketti 179€/kk

6 kk-paketti 209€/kk

4 kk-paketti 249€/kk

 

Kertakortit

5 kerran kortti 369€

10 kerran kortti 699€

20 kerran kortti 1350€

 

Itselläni on henkilökohtaista kokemusta kilpirauhassairauksista, fibromyalgiasta, väsymysoireyhtymästä sekä selän välilevy -ja hermosairauksissa. Näissä asioissa autan sinua valmennuksessa mielelläni.

 

Ravintovalmentaja Jyväskylä

Ravintovalmennus

Aito olo tekee ravintovalmennuksia yksilöllisesti eikä ratsasta trendien harjalla. Löydetään yhdessä sinulle sopiva tapa saada ravintoasiat kuntoon.

4 tapaamista 189€

6 tapaamista 265€

8 tapaamista 349€

Ravintovalmennus voidaan toteuttaa myös skypen välityksellä.

 

Matalan kynnyksen treenit

Matalan kynnyksen treenit ovat kaikille, olet mies tai nainen ja kuntotasosi mikä vaan, näillä jumpilla huomioidaan kaikki. Jumpan sisältö vaihtelee joka viikko kiertoharjoittelusta kuminauhajumppaan, peppu  -ja core-treenistä kehonhuoltoon ja liikkuvuuteen. Lisätietoja saat sähköpostilla miiaa@aitoolo.com ja liittymällä Facebookissa Janakan treeniporukka-ryhmään.

 

Janakan koululla (Vaajakoski, Tölskä)

torstaisin  17.8.2017-24.5.2018 klo 18.15-19.15

8€/kerta tai 10-kortti 72€ jolla saa tuoda ystävänkin

Kerta maksu suoritetaan käteismaksuna paikanpäällä.

10-kortista tulee lasku sähköpostiin

Etsi Facebookista Janakan treeniporukka- ryhmä ja liity mukaan. Ryhmässä saat aina ajankohtaiset asiat tietoosi.

Tervetuloa iloiseen porukkaan mukaan!

 

aito_olo_punttikuva

 

Työpaikat

Työhyvinvointi palvelut siirtyvät 2018 vuoden alusta Takomo trainingin kautta jossa toimin valmentajana. Voit ottaa enemmän selvää https://www.takomotraining.com/ tai kysyä minulta lisätietoja sähköpostilla.

Seurat

Haluaako seurasi lisää tietoa liikunnasta tai ravinnosta? Nyt löytyi oikea paikka. Aito olo tulee mielellään kertomaan seuroille liikunnasta ja ravinnosta ja niiden vaikutuksesta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Muuta

Järjestättekö kaveriporukalla polttareita tai synttäreitä? Aito olo tarjoaa myös näihin liikunnallisia hetkiä mukavaan yhdessäoloon. Lisätietoja saa sähköpostilla.

 

Meillä voit maksaa myös Smartum -ja Tyky-seteleillä, E-passilla sekä Smartum Saldolla.

tyky seteli smartumseteliKuvahaun tulos haulle e passi

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna