Mikä valmennuksessa maksaa?

Olen aina välillä törmännyt ihmettelyyn siitä, miten personal trainer valmennus tai muut hyvinvointialan palvelut maksavat niin paljon. Kaikilla toimijoilla on erilainen tyyli hinnoitella ja siihen varmasti vaikuttaa moni asia, kuten koulutusten määrä, ammattitaito, tapaamisten määrä valmennuksessa ja valmennuksen sisältö.

Miksi valmennukseen ja personal trainer-palveluihin kannattaa kuitenkin satsata? No kerron muutaman syyn:

1 . Salilla olisi hyvä tietää mitä tekee. Paljon näkee itseoppineita kuntosalilla kävijöitä, joiden liikkeet eivät ole puhtaasti eikä lähellekään oikein tehtyjä. Se että liikkeet tehdään oikein, vaikuttaa lopputulokseen, mutta ennen kaikkea siihen, ettei salilla satuta itseään. Väärin tehtyjen liikkeiden aiheuttaa kulumista ja kipua et välttämättä huomaa heti treenin jälkeen, vaan osa oireista voi ilmaantua vasta pitkänkin ajan päästä. Kun kehoaan treenaa oikeaoppisesti ammattilaisen avulla, säästyy monelta pitkäaikaisvaivalta nyt ja tulevaisuudessa.

personal trainer jyväskylä

2. Kun netti, aikakauslehdet ja lähipiiri tarjoavat jokainen omaa ohjettaan, uusinta trendiä ja dieettiä, etkä ole varma mikä niistä olisi sinulle parhain. Ammattilaisen avulla voitte yhdessä katsoa kokonaisuuden ja sen, miten uusi muutos ottaa huomioon esimerkiksi omat liikuntavammasi, allergiat ruokavaliossa tai kiireisen elämäntapasi. Ihminen on aina kokonaisuus eikä kaikki uusimmat trendit sovi jokaiselle.

3. Motivaation lopahtaminen alkuviikkojen jälkeen tulee monelle paljon helpommin kun vierellä ei ole ketään, kenelle raportoida prosessista. Muutos ei tule yhtäkkiä, joten tulosten saavuttamiseksi on tärkeää asettaa kohtuullisia tavoitteita ja kulkea säntillisesti niitä kohti. Kun sinulla on tsemppaava ja motivoiva treenari vierellä, askelten kulku on paljon helpompaa yhdessä. Kuntosalille ja lenkkipolulle tulee lähdettyä paljon helpommin kun on joku, joka siellä odottaa tiettynä kellonaikana.

ravinto personal trainer

4. Oikeanlaisen ravinnon ja liikunnan yhdistäminen voi olla yllättävän hankalaa. Kuinka tiedät paljonko sinun tulisi syödä ja saatko varmasti ravinnostasi kaiken tarpeellisen hyvään oloon ja hyvin kulkevaan treeniin? Entä kun tavoitteena on lihasmassan kasvattimen tai painon pudotus? Ammattitaitoinen personal trainer ja ravintovalmentaja osaa auttaa sinua näissä kysymyksissä ja saatte yhdessä luotua sinulle oikean ruokavalion tukemaan elämäntapamuutostasi.

personal trainer

5. Hyvä valmentaja tekee asiakkaan eteen töitä myös silloin kun asiakasta ei nähdä livenä. Sovittujen tapaamisten ulkopuolella ammattilainen laatii sinulle kuntosaliohjelmaa, katsoo ruokapäiväkirjaa, tutkii sopivia ruokavalioita ja miettii mahdollisia allergioita ja niiden yhteensovittamista, laskee kaloreita, tutkii mahdollisia sairauksia ja niiden vaikutusta treeniin ja paljon muuta. Hyvä ammattilainen myös kouluttaa itseään jatkuvasti ja perehtyy jokaisen asiakkaan toiveisiin niin ruokavalion kuin treenin suhteen.

Loppujen lopuksi ammattilaisen kanssa voit jopa säästää rahaa, kun aloitat muutoksen nyt, etkä ensi maanantaina ja kun pysyt suunnittelmassasi, saavutat tuloksia todennäköisesti myös nopeammin.

 

Lisätietoja erilaisista tarjoamistani valmennuspaketeista ja jumpista saat tästä linkistä.

Tallenna

Tallenna%d bloggers like this: